Din leverandør av nettsider

Jeg designer og utvikler moderne og profesjonelle nettsideløsninger som dekker de fleste ønsker og behov, som tilpasses alle flater og det til en fornuftig pris.

Mitt primærmarked er små- og mellomstore bedrifter, lag og organisasjoner i Stavanger og Sandnes regionen.

Brukervennlig og responsiv nettside

Med brukervennlighet (UI/UX) i fokus får du en moderne nettside som automatisk tilpasser seg alle flater, det være seg PC, laptop, nettbrett eller mobil.

En sikker nettside i WordPress

WordPress er verdens mest brukte CMS system for oppsett av hjemmesider og blogger. Det er stabilt og sikkert og enkelt å bruke. Systemet oppdateres konstant for å forebygge spam og hacking, og for å optimalisere lastetider og funksjonalitet.

Nettside i WordPress

Nettløsning med egen nettbutikk?

Med WordPress som grunnlag kan man utvide nettløsningen med verdens mest brukte system for netthandel, WooCommerce.

WooCommerce er en funksjonell og enkel løsning for deg som kunde.

WooCommerce er utrolig fleksibelt, og kan bygges ut med utallige plugins for de fleste behov.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hva det vil koste å lage en ny hjemmeside til bedriften din avhenger i stor grad av hvor mye innhold du ønsker, og hvilken funksjonalitet du trenger. En enkel nettside i WordPress vil normalt kunne ligge en plass mellom 10 000 og 20 000 kroner pluss serviceavtale. For et mer nøyaktig estimat bør du ta kontakt.

I utgangspunktet er det gratis å lage en egen hjemmeside i WordPress. Om du har kunnskap, tid og energi til det, så kan ditt netteventyr bli ganske så billig. Men om du trenger et webbyrå til å gjøre jobben for deg, så vil en normalpris for en enkel nettside i WordPress ligge mellom 10 000 og 20 000 kroner, alt avhengig av hvor mye innhold, grad av design og funksjonalitet din nettside trenger.

En god nettside skal være responsiv og automatisk tilpasse seg alle flater. Den skal være enkel å navigere i, og det skal være enkelt å komme i kontakt med din bedrift. Et flott design vil også kunne gjenspeile profesjonalitet og seriøsitet.

Jeg kan hjelpe din bedrift med både nettsider, digital synlighet og enkel profil/logo. Jeg kan også hjelpe din bedrift med synlighet på sosiale medier og digital annonsering.

Hovedsaklig leverer jeg nettsider til små- og mellomstore bedrifter, lag og organisasjoner i Rogaland, innbefattet kommunene Stavanger, Sandens, Sola, Randaberg, Bryne, Time, Klepp, Hå og Egersund, samt nærligende områder.

Du er uansett velkommen til å sende meg en forespørsel om du holder til et annet sted.

Ønsker du å bestille eller vite mer om nettsider eller nettbutikk?