Nye nettsider til din bedrift?

Jeg lager moderne og proffesjonelle nettsider som dekker de fleste ønsker og behov, som tilpasses alle flater og det til en fornuftig pris.

Mitt primærmarked er små- og mellomstore bedrifter, lag og organisasjoner i Stavanger og Sandnes regionen.

Nettside for den gode kundeopplevelsen

Med brukervennlighet (UI/UX) i fokus får du en moderne nettside som automatisk tilpasser seg alle flater, det være seg PC, laptop, nettbrett eller mobil.

Hjemmesider bygget i WordPress

WordPress er verdens mest brukte CMS system for oppsett av hjemmesider og blogger. Det er stabilt og sikkert og enkelt å bruke. Systemet oppdateres konstant for å forebygge spam og hacking, og for å optimalisere lastetider og funksjonalitet.

Nettside i WordPress

En håndkodet html5 webside?

De fleste bruker CMS systemer som WordPress for å bygge nettsider, men med jevne mellomrom har kundene behov for mer fleksibilitet og enda raskere websider.

Da er en håndkodet nettside løsningen. Det tar noe lenger tid å sette opp, men gevinsten i lastetid og «letthet» er en fordel som kan gi deg som kunde et stort konkurransefortrinn sammenlignet med dine konkurrenter.

En håndkodet hjemmeside har også mindre kode, og oppfattes derfor som «renere» av søkemotorene, som igjen vektlegger rask lastetid og godt innhold som viktige rangerinsfaktorer.

Egen nettbutikk?

Med WordPress som grunnlag kan man utvide nettløsningen med verdens mest brukte løsning for netthandel, nemlig WooCommerce.

Dette er en funksjonell og enkel løsning for deg som kunde.

WooCommerce er utrolig fleksibelt, og kan bygges ut med utallige plugins for de fleste behov.

Ønsker du å bestille eller vite mer om nettsider eller nettbutikk?

Kontakt meg
Kart
Sosiale medier
2001-2021 © Alle rettigheter

Nettsider fra Hebbs WebDesign – Henning Larsen