Referanser

Hillevåg Fysioterapi og Trening as

Kunden ønsket seg en en moderne, funksjonell og enkel nettside, med muligheter for å gjøre enkle oppdateringer selv.

Løsningen ble en nettside i WordPress. Nettsiden er moderne og responsiv, med fokus på et rent design og god brukervennlighet.

Fornøyde kunder

Hva sier mine kunder?

"Henning er hyggelig, profesjonell og effektiv. Vi har fått en hjemmeside vi er veldig fornøyd med. Den er ryddig, fin og oversiktlig, akkurat slik vi ønsket."
Olaug Kolnes
Daglig leder, Hillevåg Fysioterapi og Trening AS
"Hebbs WebDesign – En av våre lengste relasjoner! Hebbs WebDesign har vi brukt siden webben oppstod - i alle fall føles det slik. Vi var på www før våre konkurrenter visste hva nett var, takket være Henning som forstod betydningen av dette nye mediet og hvordan en burde utnytte det. Han har i alle disse årene kommet med nyttige innspill parallelt med fornying av presentasjonen vår, og er en pådriver for at vi skal holde fokus på markedet der ute. Hebbs WebDesign gir gode og oppdaterte råd til en fornuftig sum."
Arve Bjerga
Daglig leder, Svithun Elektro AS
"Hebbs Webdesign har hjulpet oss med design av nye logoer og websider til vår bedrift samt drift av denne. Dette er er vi veldig fornøyde med. Henning er kreativ, kjapp og økonomisk. Vår utfordring var og få en logo og websider som skiller seg ut innenfor vår bransje. Dette har han fått til på en tilfredsstillende måte. Jeg er veldig imponert over kompetansenivået og kundeservicen, og kan anbefale Hebbs Webdesign til arbeid innen web og design."
Thomas Peck
Daglig leder, Siddis Motor AS
Et utvalg fornøyde kunder
Kontakt meg
Kart
Sosiale medier
2001-2021 © Alle rettigheter

Nettsider fra Hebbs WebDesign – Henning Larsen