PERSONVERN

Dine data - Mitt ansvar

Hebbs WebDesign v/Henning Larsen er ansvarlig for innhold på denne nettsiden og for de data som blir sendt inn via den.

Kontaktinformasjon:
Hebbs WebDesign – Henning Larsen
Telefon: 949 74 686

Epost: post@hebbs.no

Om behandlingen

Ved å ta kontakt med meg vil jeg lagre ditt navn, epostadresse og telefonnummer som du sender inn til meg. Denne informasjonen er noe som kun brukes for å ta vare på ditt kundeforhold. Du har rett til innsyn i hvilke data som er lagret på deg og sletting av data ved behov.

Om ditt kundeforhold blir avsluttet vil jeg ta vare på dine data for å kunne hjelpe deg med eventuelle spørsmål som måtte dukke opp.

Deling av dine data

Dine data blir ikke utlevert til andre virksomheter. Dersom styresmakter krever innhenting av opplysninger, vil de få dette.

Cookies / informasjonskapsler

Hebbs WebDesign – Henning Larsen bruker informasjonskapsler på nettsiden. Ved å benytte deg av nettsiden aksepterer du dette. Hvis du ikke ønsker å bruke informasjonskapsler kan dette skrus av i de aller fleste nettlesere. Dette vil føre til at de fleste nettsider ikke vil fungere som ønsket fra leverandøren.

Cookies på denne siden

Kontaktskjema og e-post

Når du tar kontakt med meg via epost eller et av kontaktskjemaene på denne siden, vil jeg lagre informasjonen på epost og i mitt CRM system. Dataene behandles som beskrevet ovenfor.

Endring og sletting

Ønsker du å endre eller sletter de opplysningene jeg har om deg i mine systemer så ta kontakt på post@hebbs.no.

Kontakt meg
Kart
Sosiale medier
2001-2021 © Alle rettigheter

Nettsider fra Hebbs WebDesign – Henning Larsen